Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

H απάντηση της κας Λίνας Μενδώνη, Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού, στο αίτημα του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. για τη Μονή Δαφνίου

Σας κοινοποιούμε την απάντηση της κας Λίνας Μενδώνη, Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού στο αίτημα του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου "Να συνεχιστούν οι εργασίες συντήρησης και αποκαστάστης της Μονής Δαφνίου και να γίνει το Μνημείο επισκέψιμο με συνθήκες μουσείου".
Η κα Μενδώνη θεωρεί "θετική την κινητοποίηση των διαφόρων Οργανώσεων και Κινήσεων Πολιτών για το συγκεκριμένο ζήτημα" και μας "ευχαριστεί για το ενδιαφέρον" μας.
Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. έστειλε επιστολή με την οποία ευχαριστεί την κα Μενδώνη και σχολιάζει τις αποφάσεις του ΥΠΠΟΤ που ήταν ήδη γνωστές στο σύλλογο (δείτε την σχετική ανάρτηση ΕΔΩ)
Διαβάστε την επιστολή της κας Μενδώνη. Κλικάρετε στις φωτογραφίες για να μεγεθυνθούν. Εμείς θα επανέλθουμε με τα σχόλια που ήδη στείλαμε στην κα Μενδώνη.




ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Έχει προηγηθεί επιστολή από την Προεδρία της Δημοκρατίας προς τον ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου με την οποία μας ενημερώνει ότι "Κατόπιν εντολής του Προέδρους της Δημοκρατίας, διαβιβάσαμε την επιστολή σας στο Υπουργείο Πολιτισμού..." (24/2/2011 αρ.Πρωτ. 25)

1 σχόλιο: