Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Τα αρχαιολογικά ευρήματα είναι ήδη στις προθήκες του ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω. Άντε να τα δούμε από κοντά...


[Επάνω όψη κέρνου με πολλαπλές κοτυλίσκες από τον κυκλικό αποθέτη στο φρέαρ του Προφήτη Δανιήλ. Χρονολογείται από τον 4ο αιώνα π.Χ.]
ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ...


... ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΔΩ... ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΉ" ΤΟΥΣ. ΠΟΤΕ;....


Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έστειλε με σχόλιο επισκέπτης (18/9/2010) στις 18 προθήκες του ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω έχουν ήδη τοποθετηθεί τα αρχαιολογικά ευρήματα από τη διάνοιξη του ΜΕΤΡΟ από τον Κεραμικό στο Αιγάλεω.
Στο σταθμό Αιγάλεω υπάρχουν 10 προθήκες στην έξοδο της Παπαναστασίου και 6 προθήκες στην έξοδο της Πλατείας Σταυρωμένου. Στις τζαμαρίες των προθηκών έχουν τοποθετηθεί κόλες που "κρύβουν" τα εκθέματα και περιμένουμε "να περάσουν οι δημοτικές εκλογές για να γίνει η τελετή των εγκαινίων της έκθεσης των αρχαιοτήτων"... αυτά μας είπαν, να τα πιστεψουμε; Ουφφφφφφφφφφ.
Μια άλλη πληροφορία είναι ότι "ετοιμάζουν τις ταμπέλες των ευρημάτων και τα ενημερωτικά σχόλια"... Τι να πούμε...
Δείτε στην ανωτέρω φωτογραφία τις ωραίες προθήκες στην έξοδο της Παπαναστασίου.
----------
Εμείς ΕΔΩ στο blog έχουμε κάνει αναρτήσεις και έχουμε στείλει Επιστολή (26/8/2010) στη Γ΄ Εφορεία με την οποία ζητούσαμε πληροφορίες για την καθυστέρηση.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι η αρχαιολόγος κα Ζαχαριάδη, που έχει πάρει σύνταξη, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά... Περιμένουμε... άντε και κοντεύουμε...

Διαβάστε ΕΔΩ την προηγούμενη ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου