Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Φωτογραφίες (Ε1) από τους αρχαίους τάφους στο Αιγάλεω: Σκελετός, αγγεία, μικροαντικείμενα, νομίσματα ("λεφτά υπάρχουν" αλλά είναι άυλοι τίτλοι)


[Αρχαίος τάφος με σπασμένο καπάκι. Από τον εκσκαφέα των θεμελίων; - Ο υπεύθυνος από την αρχαιολογικής υπηρεσίας έκανε καλή δουλειά.]


[Εσωτερικό τάφου με μικροαντικείμενα]


[Λεπτομέρεια από την ανωτέρω φωτογραφία]


["ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" αλλά είναι άλλης αξίας: Πολιτισμός,Ιστορία, Φροντίδα γης και περιβάλλοντος, θα τα ψάξουμε να τα βρούμε, να τα γνωρίσουμε, να τα αγαπήσουμε έτσι ώστε να τα φροντίσουμε;]

Γράφαμε στην προηγούμενη ανάρτηση "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" - ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΥς ΤΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ". Εσείς είμαστε βέβαιοι είτε κάνατε διάφορους άσχετους συσχετισμούς, είτε θεωρήσατε την ανάρτηση πλάκα.
Λοιπόν "λεφτά υπάρχουν" και αυτά βρίσκονται στο χώμα. Είναι ο πολιτισμός μας, η ιστορία μας, οι καρποί της γης. Δυστυχώς την αφήσαμε χέρσα. Δεν την καλλιεργήσαμε, δεν την αγαπήσαμε, δεν τη φροντίσαμε. Φυσικά όχι εμείς. Με άλλους κάποιοι "τα φάγανε μαζί", αλλά αυτό είναι "από άλλο ανέκδοτο", όπως θα έλεγε και ο μακαρίτης ο Ζαμπέτας (Αιγάλεω CITY) αν ζούσε, και αυτά τα "ανέκδοτα" τα λέμε σε άλλα ιστολόγια, ουφφφφφφ.
----
Οι "Ενωμένοι Ρεπόρτερ Ε.Π.Ε." και συγκεκριμένα ο "πράκτωρ Ε" αποφάσισε να μας στείλει τις πρώτες - πρώτες φωτογραφίες από την ανασκαφή στο οικόπεδο του Αιγάλεω. Τον ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, αν και δεν τον γνωρίζουμε.

Ο "πράκτωρ Ε" (έτσι υπογράφει) μας έστειλε φωτογραφίες μόνο, οι σχολιασμοί είναι δικοί μας και ίσως κάποια περιγραφή να είναι λανθασμένη. Απολαύστε λοιπόν τις φωτογραφίες (Ε1) και να μας ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΊΤΕ πάλι για να δείτε τις φωτογραφίες Ε2.

Δείτε άλλες αναρτήσεις με φωτογραφίες και video από τον "πράκτωρ Γ" ΕΔΩ ΕΔΩ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Απ΄ ότι θα διασπιστώσετε οι φωτογραφίες "μιλάνε" από μόνες τους. Έχουν ληφθεί από διαφορετικές μηχανές, άλλες μέρες και από διαφορετικούς "πράκτορες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου